Marikas inlägg

Hej Carro och alla andra!
Nu har jag designat klart Carolines blogg.(Carro, nu kan du byta lösenord)
min blogg heter mkollbergg.blogg.se.(passar på att göra lite reklam)

ha det bra
/marika

ps.Carro du får ta bort det här inlägget.

Skooola snart!!

Hej hopp!                                             Jag och Kaila, sista dagen av sommarlovet!    Picknick nedanfor Mimi och Buppas hus! :D

Nu har helgen just passerat. Vi har tillbringat storre delan av helgen pa "American Folk Festival", dar var det massa olika upptradanden, mat och massor med manniskor! Det var roligt dar och jag traffade aven Phoebe vilket var ganska ovantat, dessutom var hon med Sally ( sin tvillingsyrra) sa det var lite svart att skilja dom at man jag lyckades i alla fall!

Vad mer har hant?
Jo pa sondag morgonen for vi och kakade frukost pa Geghans (tror det stavas sa men vet ej :p), som Kailas och Sams uncle Larry ager. Kaila och Sam jobbar extra pa den resturangen och det gor aven deras kusin Chad. 
Sa till frukost tog jag en omellett med bacon, tomat och cheddar + att jag fick stekt potatis och tva rostmackor och ett glas juice, sa man kan ju lungt saga att jag blev matt och orkade inge mer forens sen pa kvallen da vi satt och sag 5 avsnitt av Gilmor Girls och kakade nachos med guacamole, muuums!!

Igar borjat Kate och Jeff att jobba sa de var bara jag, Kaila och Sam som var kvar har i huset. Sa jag borjade dagen med frukost,  datorn och en duscha. Framat lunch tiden gjorde vi (Kaila och jag, inte Sam han gick over till Chad) makaroner och sen hede vi pa salt och smor (later inte sa gott men tro mej det ar de, sa prova) och vi satta oss och sag en film som heter Marie Antoinette ( den var ganska bra, men jag satt vi datan under tiden sa jag hangde inte riktigt med hela tiden). Sen laste jag lite och bara tog det lugnt, sen kom Kate tillbaks fran jobbet och vi korde da Kaila till Cross Country traningen. Under tiden som hon tranade akte jag och Kate till gallerina for att kolla i en sovuenir butik och vi gick aven in pa GAP :), sen for vi och handlade och hamtade Kaila.
Nar vi kom tillbaks till huset hade Jeff gjort middag pastasallad och typ flask med korvbrod, lite annorlunda men det var ratt sa gott.
Sen kom Zach over ( kailas pojkvan) och jag, sam, kaila och zach for ut med bilen och hyrde en film "pans labyrint" och sen for vi till en bok,musik och cafee butik som var jatte mysig. Sen akte vi tillbaks och sag pa filmen, som var ganka sorglig men anda bra!

Och nu ar klockan 9.16 har och jag har just klivit upp, funderar pa att ta mig en promenad, men far se hur det blir med det ;) hah!!

OCH jag far ju inte glomma att namna min sota lillasyster MARIKA som fixade min blogg sa att den bliv mkt finare an forut!

Hare bra allihop PUSS och KRAM // Caroline

ps. skaffa skype sa kan vi prata over det, de ar gratis! Pratar dar med familjen varje dag <33 ds.


En vecka och en dag!!

Nu har jag varit borta i en vecka och en dag eftersom jag flog fran Umea forra torsdagen!!

Vi har hunnit med ganska mkt, tex besokt John Bapst Memorial Highschool ( dar jag ska ga) och vi har fixat mitt schema sa de kanns skont men de ar inte helt klart an tror jag!!

Vi har hunnit varit i "stan" och atit pa BagelCenter vilket jag gillade, alskar bagel, jag at en vanlig bagel med raspberry cream cheese, de var mums!!

Vi har aven varit pa andra affarer runt om i Maine!!

OCH jag har kopt en ny ROSA kamera :D ahah!!!

Igar sa var vi ute pa en morgon promenad, de ar sa himla fint har. Sedan sa var vi och lekte massa olika lekar som Kailas slaktingar hade ordnat for en ungdomsgrupp de var ratt kul haha i vi hade pajatar tavling, och jag var ju saklart sist klar sa Kaila (dottern i familjen) var tvungen att hjalpa mej!!
Senare pa kvallen tande dom eld pa ett gammalt garage, och da kom barndman dit for att trana, men ganska hemskt for dom som akte forbi utan att veta att de var annordnat!!!

Idag borjar en festival har i Maine som heter American folks festival sa de ska bli jatte kul att fara pa den och se vad det ar!!

Nu ska jag gora ngt annat;

So loooong!!

Ps. Kommer bilder senare ds.

PUSS

USA

Antligen har man kommit fram till USA, Maine!

Fick sitta pa flygplatsen i New Ark 12 timmar eftersom planet var forsenat!

Familjen ar jatte snall och gor allt for att jag ska trivas sa bra som mojligt!
I familjen finns mamman Kate, Styvpappan Jeff och barnen Kaila och Sam.

An sa lange har vi faktiskt hunnit med ganska mkt!

Forsta dagen nar jag kom var ju fredags natt klockan 2 sa da sov vi och pa lordagen sa visade dom mig runt lite i Maine och vi f;ljde med och handlade ( jag och kaila foljde med) sen sa kakade vi lunch pa ett mackstalle, de var gott!

Andra dagen det vill saga pa sondag hade vi slaktraff sa jag fick traff nastan hela slakten pa Kates sida det var riktigt kul!
Vi kakade mackor, chips och kakor. Vi spelade aven Volleyboll i poolen som Kates syster har!
Och jag larde dom att spela Kubb, och dom sager att de var jatte kul!

Igar sa var vi pa Kamera Jakt eftersom jag verkligen behover en ny!
Sa nu tror jag att det star mellan tva olika! Tva rosa! hahaha!

Idag ska vi fara pa skolan for att fixa mitt schema sen vet jag inte vad vi ska gora!

Vadret an sa lange har varit riktigt bra, sol och varmt men idag sa verkar vadret inte bli lika bra just nu regnar det i alla fall sa!

Na nu ska jag nog ta mig lite frukost och vara social!

So long svenskar!

Hoppas allt ar bra dar hemma!

/ Caroline

RSS 2.0